Yhteydenotto

Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme osiossa "Apua". Täällä näet joko virtuaalisen henkilökohtaisen avustajamme tai "Ota yhteyttä" -painikkeen. Jos virtuaalinen henkilökohtainen avustaja ei ole saatavilla, ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella.

Jos virtuaalinen henkilökohtainen avustaja on saatavilla, näet "kuplakuvakkeen" sivun oikeassa alakulmassa. Suosittelemme ensin kirjautumaan tilillesi.

Kirjaudu sisään

Valitse tämän jälkeen kuvake keskustellaksesi hänen kanssaan. Hän voi vastata kysymyksiisi, ja jos kirjoitat "I want to contact support", hän auttaa sinua saamaan yhteyden meihin.

Ota yhteyttä meihin työpöytä- tai mobiiliohjelmistossa

Kerro kysymyksesi työpöydän tai uusimman mobiiliohjelmiston kautta avaamalla:
Ohje → Ota yhteyttä (mobiilisovelluksessa täppää ensin "Tili")

Jos käytät "perinteistä" mobiilisovellustamme, täppää valikkoa (Android) tai "Lisää" (iOS), ja:
Asetukset ja työkalut → Asiakaspalvelu → Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Palaute